Friday, January 11, 2013

segmen : selamat ulangtahun kelahiran

ASSALAMUALAIKUMM ..

jom join segmen lagikk ...
by akak mimie najib 


nama sebenar sy ialah nur syazwani bt mohd hassan 
dilahirkan tanggal 6 mac 1992
(sweet 21 wanna be )
wishlist sy untuk harijadi sy yela nak suprise birthday party from my fren dan dari buah hati sy .. 
(xpenah dpt suprise party ))(**)
nak adiahhh ..
nie xdela dlm rules segmen pomm saje nak buat muka xtahu malu nak tayang kat org yg ak desperate nak adiahhhh ... 

:P

12 comments:

  1. tQ dik join segmen akk.. ^_^
    waaa, berharap suprise eh..hik3..
    akk ni tunang selalu wish mngkin dh 1week, 1 month pun ado..redo je la..haha

    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/01/senarai-nama-peserta-segmen-selamat.html

    akan sentiasa diupdate.. nti tgk la sapa yang tarikh besday sama.. ;)


    ReplyDelete
  2. hehhe tu la sy plak cinta jarak jauh so wish dalam fon jeala .. hehhe xsyok !! no suprise party .. hehhe

    ReplyDelete
  3. Hai awak! jom join dua GA gempak ni! :D

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2013/01/pre-birthday-giveaway.html

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2012/12/kawaii-giveaway-by-mimie-isha.html

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum.. Dari segmen yang sama...
    Done follow & singgah...:)
    http://sayaaishah92.blogspot.com/2013/01/segmen-selamat-ulangtahun-kelahiran.html

    ReplyDelete
  5. Kunjunngi sahabat dari segmen yang sama
    http://kharisma-alfath.blogspot.com/2013/01/segmen-selamat-ulangtahun-kelahiran.html

    ReplyDelete
  6. Follow awak,

    Jom follow saya,

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2013/01/segmen-selamat-ulangtahun-kelahiran.html

    ReplyDelete
  7. datang dari segmen yg sama :)

    http://www.athirahdiyana.my/2013/01/segemn-selamat-ulangtahun-kelahiran.html

    ~follow~

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum.. Dari segmen yang same, singgah sini n follow sini
    http://superdreamland.blogspot.com/2013/01/segmen-selamat-ulangtahun-kelahiran.html

    Jemput join segmen saya yang simple ni.
    http://superdreamland.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-nak-cursor-name-by-hawa.html

    ReplyDelete
  9. dari segmen sama ... dtg melawat ^^

    http://www.nazlyizan.my/2013/01/segmen-selamat-ulangtahun-kelahiran.html

    ReplyDelete

  10. terjah sini dari segmen sama.
    jom ke blog sy pulak :)
    follow awak~
    follow me back kalo sudi (:

    http://damnright-welcomestalker.blogspot.com/2013/01/segmen-selamat-ulangtahun-kelahiran.html

    ReplyDelete
  11. follower ke 135!!

    and guess what? we have the same date of birthday!! heeee

    suka pulak rasa. ^_^ jom celeb sama sama.!

    http://pelangipelangiungu.blogspot.com/2013/01/segmen-selamat-ulangtahun-kelahiran.html

    ReplyDelete
  12. salam,

    singgah dr segmen yg sama

    jemput singgah http://monwalktoremember.blogspot.com/2013/01/segmen-selamat-ulangtahun-kelahiran.html

    done folo u

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...