Tuesday, January 1, 2013

2012 dalam kenangan

ASSALAMUALAIKUM ..

semalam merupakan hari terakhir kite untuk tahun 2012
banyak suka dan duka yang menjadik coretan terindah dan juga terpahit dalam idup aku dan seterusnya mencorak ak untuk teros kuat berhadapan dengan canaran yang akan mendatang ..
semua orang dok hupdate belog citer sal kenangan tahun 2012 membuatkan hati yang pemalas tegar nk hupdate belog nie terdetik gak nk update ,, heheheh ,,

alhamdulilah sepanjang 3 bulan ak xhupdate dan xbuat anything pom ngan belog ak kalau korang bukak pom there's no different pom kt belog aku 
(dasar pemalas tegar)
tapi ak rajin blogwalking jea 
3bulan nie jugak banyak bnda yang telah berlaku dan xsempat dihupdatekan 
sori org xpemes mcm ak xde org kesah pom ak hupdate kew xx 
insyallah azam tahun 2013 nak pastikan yg everymonth and everyweek ak akn update belog 
yeala sekarang da pakai wifi so xdela big problem sgt ngan coverage internet lagi .. 

lets we go through into year 2012 of mine !

1) anak kedua sy amani humaira semakin membesar, bukan badan yea cik puan namun umurnye dan jugak dye sekarang da pandai berjalan - jalan , dan sudah mampu untuk berkata- kata ..
(suka tengop pembesaran baby yang menyebabkan percentage ak nak kawin lagi cepat ))

2) tahun 2012 jugak menyaksikan ak masuk ke alam baru ..
alam degree yang mmg org ckap its tougher to get one scroll for ur parents
but insyallah barakah dr -Mu dan doa dr parents , i will !

3) xkuduga xkusangka bakal mom in law bersalin anak ke -10 ..
i added a no of my child also .. 
siti hazirah najwa..

4) rezeki manusia kite xnampak , 
result for first sem in degree .. i got DEAN LIST !!!
xsangka kot sebab ade paper yang xdapat jwb pom dpat A .. 
alhamdulilah .. 

5) 15/09/2012 merupakan anniversary ak ngan cik kudin buat tahun ke empat ..
semoga hubungan ini akan diakhiri di jinjang pelamin..
love u thousand times laa cik kudinn <3 p="p">

6) 2012 jugak menjadik bukti ak dan adik adik berjaya 
bulan 9 my sister , mimie masuk uitm shah alam for degree in accountancy
then bulan 12 aritu, my brother, hannan register himself to politeknik kok lanas 
last but not least , my younger brother ,aiman got 4a for his UPSR..
well done sibling !
inila antara permulaan kami untuk menolong parents kami .. 

7) bulan 11 aitu Uitm buat program anak angkat atau lebih dikenali dgn program 'kampung jam'
aku ade mak and bapak angkat di kg sungai limau ..
teruja dengan aktiviti yang dijalankan dekat kg nie .. ( exaggerated la plakk )) :P

8) hubungan ngan kwn since school still close to each other .. 
may our frenship will be forever..
dengan geng asasi jugak still close n gilo giloo
I HEART U OLSSS <3 p="p">
9) bulan februari lepas sempat menghabeskan mase dan jugak duit untuk bercuti di merbok sambil imbas kenangan ngan geng merbokk ... bulehla melepak dan berderak ke penang hill, ladang anggur sik dan menara alor setar ..


10) last but not least yang sedih punye citer xnkla gtau kt sini .. aku xnak ianya menjadik batu penghalang buat ak untuk teros mencongak ke arah kejayaan .. semoga kenangan pahit itu akan menjadik satu berita manis buat kami sekeluarga .. 
ya Allah , padamu kami memohon padamu kami meminta
kau sinarilah kebahgiaan keluarga kami 
kau berikanla yang terbaik buat keluarga kami 
amin ya rabbal alamin .. 


p/s: new year smbut depan tv jeaa .. icity macam jauh sgt jea nak pegiii ,, hahahhah

WELCOME 2013 !!!


3 comments:

  1. pergh entries k0ow.. melebih2x cam kite tu artis jeeee...

    ReplyDelete
  2. hahahha ADE mak kesahhh ?? lame wehh ak xhupdate .. buleh nulis gakk byakla plop nak naipnyeee ..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...