Monday, January 7, 2013

segmen : saya blogger negeri ....

ASSALAMUALAIKUM..
da lame xjoin segmen dan contest .. malam nie tergerak hati nak join segmen yang bagi aku menarik sebab ak da mula jatuh cintan dengan blogger bloger dan selalu berigau igau nak jumpa bloger yang biasanya ak dok bace dalam alam maya jea .. mane tahu masuk segmen dapat jumpa real ye dakkk .. hahahah


klik banner untuk join !


untuk lebih lanjut mengenai segmen nie sila klik link nie xpom klik kat atas banner tersebut ..
seperti yang sedia maklum ak adelah anak jati kelate 
lady of red warriors gituuu ..mihmihmihh ...
ak blogger xtegar dari machang kelantan ..
bukan nak bangga tapi ak memang bangga pom sebab kat kelate nie byak tempat yang menawarkan makanan yang sedap sedap 
banyak benda yang boleh didapati di kelantan yang xdapat di negeri lain 
ofcos yang havoc yela nasi berlauk pade waktu pagi, nasi kerabu , nasi dagang 
ikan bakar tok bali, kuih muih , budu , 
dan banyak ag .. paling ak nak tunjuk kat deme nie yeala mee celup sebab kt tempat lain xbiasa dengan mee celup kelantan .. 
mee celup kelate is ohsem !!!
hahahha

daa .. ak nak tag mimie ...

jom follow blog ak !!


24 comments:

  1. As salam dik, selamat kenal deh dari segmen y samo..orghe mache dih..dekat doh tu..kak Ecah orghe Tanah Merah..


    http://violetungupurple89.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html
    law sudi,follow la akak.tQ

    ReplyDelete
  2. dah follow sini ..
    dari segmen sama.
    http://gadistehoaislimau.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  3. saya dh follow sini

    saye org teganu

    dari segmen yang same

    dtg lar jenguk and follow

    http://misszerocinta.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    btw , nice blog :]

    ReplyDelete
  4. Jambatan sesak naik feri,
    Sampai jeti tunggu giliran;
    Jenguk sini di malam hari,
    Sambil hulur salam kenalan.

    Berterbangan dari segmen yang sama, singgah di teratak ini & dah lama FOLLOW sini` ;-)

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum dan salam sejahtera.. ^_^. selamat berkenalan kepada yang baru mengenali diri saya. Saya blogger dari terengganu tetapi sekarang menetap di melaka. jemput singgah ke rumah saya yang tak sebeberapa ini.

    http://www.lokmanramli.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-terengganu.html

    ReplyDelete
  6. yong jauh berbasikal dri perok ke tmpt mike
    ate meh le g tempt yong

    http://mimbarhatiku.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  7. Jalan jalan dari Terengganu. Done follow sini. Meh la Ganu, boleh makan keropok lekor sedap. :D
    http://adikbintang.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  8. Hai . Singgah sini dari segmen yang sama ! Nice Blog :)

    http://gadiskecik.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  9. salam kenal... deno terbang dari terengganu! :) dari segmen yg sama... jom...

    http://dayangdeno.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  10. salam kunjugan dari segmen yang sama.. saya blogger dari perak.. :)

    kalau sudi singgah sini jap ye.. :)
    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  11. ore kelate ? iqa un lahir kat klntan sbb mak org kelantan tp mnetap kat selangor hehe ^^ http://iqasyafiqa93.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  12. Follower ke 110 :)

    I'm a blogger from Kel. Hikhik.
    Happy Blogging :D

    http://nadhirahnoorkhan.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  13. Dari Ngeri sembilan datang ke Kelantan , Harap Kelantan sudi datang ke Ngeri sembilan . XD .

    http://nurhidayah-azami.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  14. ASSAKAMMUALAIKUM , budak kedah mai terjah blog ampa ! terjah la balik nowh :)
    http://dearbudakjahat.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  15. Hai !jom join ga gempak ni!

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2013/01/pre-birthday-giveaway.html

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2012/12/kawaii-giveaway-by-mimie-isha.html

    ReplyDelete
  16. Singgah dari segmen y sama ^^
    dri Kelantan ^^ btw done follow awk!
    Jemput singgah sini gak yer ;)

    http://aichrah.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  17. Salam..^^
    Singgah dari segment yang sama..^^ saya dari SELANGOR^^

    http://secretofshaila.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.htm

    ReplyDelete
  18. Salam..dr segmen yg sama..kte dr penang.. ;) btw singgah n follow u dear.

    http://seneoritabaharin.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  19. http://lobaksusue.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    salam kenal dari ciksu:D
    singgah dari segmen yang sama..
    dari kedah

    i follower ke 123 :D

    ReplyDelete
  20. hai.. dtg dari segmen yang sama
    yeen suke bumi kelantan ^^
    jom terjah ke nogori plk :)
    http://treasurelicious.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  21. dari segmen yang sama , blogger dari perak . done follow . jemput singgah dan follow blog saya ---> http://duniahatisaya.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  22. salam dari orang sekampung.... :)

    http://eediaziz.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  23. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...