Saturday, December 10, 2011

jom blogwalking !!!

cecuti nie xde kerje lain selain yg boleh buat yeala blogwalking....even ak bukan jnis tulis entry for evry day buat blogwalking is a must!!!n kalau xbuat rase xlengkap kerja seharian....dok blogwalking yg berkenan kat hati ak join n follow ...kekadang ak nie jnis xminat jdik pengomen yg setia tp lebih berminat menjadi pembace yg setia....nanti ak akn buat senarai bloglist yg sentiasa menjerut hati ak untuk terus membaca karya2 mereka...ak juga berkeinginan untuk menjadik blog yg femes mcm diorang jgak....insyallah...

so merujuk pade tajuk diatas yeala ak nk join segmen yg ak jumpa biler blogwalking blog cik alia...tertarik dgn obkjektif segmen nie dijalankan untuk menambah kwn2 dlm blog memasing dan jugak untuk menaikkan traffic blog jugak...

memula kena letak tuan punya banner duluh!


comel!!! TOM AND JERRY
 seperti yg ak gtau tadila ak berminat nk join benda alah sebab nk tambar kwn2 n followers yg sudi mengfollow blog haku yg xseberapa tus.....ak bukan hape ak nie bawu ag dlm bidang blogging nie...so menyertai segmen2 mcm niela owg2 yg xknal lagi ngan blog kite boleh nk click ke blog kiter then diowg akan follow..tue pom lau diowang berminatla....so hope sgt2 yg korunk akn terattracted ngan blog haku nie....hahhah...

tarikh tutup untuk yang nak menjoin segmen nie yeala : 24 DISEMBER nie....
so cepat2la sementara stok masih ade.....clik cni untuk menjoin segemen nie....

p/s: alhamdulilah tiap2 hari ade followers bawu join my blog!!!!                                     

5 comments:

  1. singgah sini...
    dri segmen yang sme...
    salam perkenalan...

    http://cicaktersepit.blogspot.com/2011/12/segmen-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
  2. saya terjah sini :) jum terjah saya balik ye kalau ada masa :)

    Happy Blogwalking ^____^v

    http://mykawaaiiionlinediary.blogspot.com/2011/12/segmen-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
  3. follow dari segmen yang sama ^.^

    ReplyDelete
  4. hey
    dr segmen yg samer :)
    jom minum kopi kt tmpat kite :D


    http://momiemonsta.blogspot.com/2011/12/segmen-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
  5. Salam. Saya follow dari segmen yang sama. Salam kenal, moga ukhuwah kita panjang...

    the HEHS lady: SEGMEN | Jom Blogwalking !

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...